Ajax U19 tegenover Afrikaans zusje op Copa

Bron: ajax1.nl

Ajax Cape Town heeft haar deelname aan AEGON Copa Amsterdam bevestigd. De Zuid- Afrikaanse club keert daarmee terug op bekend terrein. Vorig jaar eindigde de ploeg namelijk in het Olympisch stadion vierde achter Cruzeiro, Botafogo en AFC Ajax.

In 2007 debuteerde Ajax Cape Town op het prestigieuze jeugdtoernooi. Op het terrein van FC Blauw-Wit eindigde zij destijds als derde, met alleen Ajax en Werder Bremen voor zich. Ook het jaar daarop waren de Urban Warriors actief op Copa Amsterdam. Toen moest de ploeg het slechts doen met een zesde plaats.

Dit jaar gaat Ajax Cape Town op jacht naar de titel. Op 18 tot en met 20 mei (Pinksterweekend) gaan de talenten de strijd aan met de leeftijdsgenoten van Ajax, Tottenham Hotspur, Cruzeiro, Borussia Mönchengladbach, Fluminense en Men United.

Wil je voetballen tegen Ajax Cape Town? Dat kan! Meld je HIER aan voor Men United en strijd mee om een plek in de selectie van hoofdtrainer Ronald de Boer. Wie weet speel jij dan wel in het Olympisch stadion tegen deze topclubs!

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-u19-tegenover-afrikaans-zusje-op-copa/