Ajax A1 wint eerste duel op Terborg Toernooi

Waar de Ajax A1 op Aegon Copa Amsterdam slecht presteerde, heeft het tijdens het Terborg Toernooi met 3-2 gewonnen van het Braziliaanse Atletico Mineiro. De jongelingen stonden in de eerste helft nog met 0-2 achter, maar wisten na de rust de score om te buigen tot 3-2. Riechedly Bazoer, Nick de Bondt en Gino van Kessel scoorden.

Davy Klaassen maakte vrijdagavond tijdens de eerste wedstrijd op het toernooi zijn rentree. Na een lange blessureperiode mocht bij 25 minuten meespelen. De blonde middenvelder gaf na afloop aan dat hij geen last heeft gehad van zijn lies. Ajax speelt in de poulefase nog tegen FC Porto en Bayer Leverkusen.