RCD Mallorca

‘Ajax doet Spaanse spits Quetglas(16) aanbieding’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Spaanse AS meldt dat Ajax interesse heeft in de pas 16-jarige Toni Quetglas van Real Mallorca. Ajax zou de talentvolle spits al een aanbod hebben gedaan. Twee maanden geleden werd Quetglas 16 en dus mag hij nu een contract tekenen en is voor een opleidingsvergoeding op te halen. Naast Ajax zou ook Manchester United hem een aanbod hebben gedaan en ook Chelsea en Barcelona toonden al interesse.

‘Ajax doet 16-jarige spits van Real Mallorca aanbod’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens AS zou Ajax Toni Quetglas een aanbod hebben gedaan. De talentvolle spits is twee maanden geleden 16 geworden en mag nu dus een contract tekenen.

Naast Ajax zou ook Manchester United hem een aanbod hebben gedaan en ook Chelsea toonde al interesse. Ook Barcelona meldde zich eerder al voor de jonge spits, die toen besloot dat het beter was om nog even op Mallorca te blijven, bij Real Mallorca.

Het Verhaal Achter: Jeffrey de Lange

Bron: www.ajaxshowtime.com

Iedereen heeft wel een favoriete Ajacied. De één houdt van die ene speler met een fijne steekpass, de ander kan genieten van een verdediger die al zijn duels wint. Het verhaal achter die populaire voetbalnamen is echter lang niet altijd bekend. In de rubriek 'Het Verhaal Achter' gaan we op zoek naar de achtergrond van jouw favoriet. In deel 8: Jeffrey de Lange, keeper sinds zijn geboorte en hét gedreven kind van de club.

Ervaring telt in Europa

Bron: www.ajaxtotaal.nl

In de hoogste voetbal divisies in Europa speelt ervaring ene belangrijke rol. Het is immers zeer belangrijk om de gehaaide trucjes van de aanvallers te doorzien en de onderlinge duels te winnen.

Wat te denken van de ex Ajax speler Zlatan Ibrahimovic (PSG), hij heeft na 17 jaar op het hoogste niveau gevoetbald te hebben veel ervaring. Inmiddels heeft de 34 jarige Zweed bijna 500 wedstrijden in de hoogste competities van Europa gespeeld.

Finidi George, Nigeriaanse Gazelle tussen Blauwvingers

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Genieten dat deden wij Ajacieden altijd van hem. Finidi George, wervelwind op de rechtervleugel, Ajacied in de periode 1993-1996. Hij kwam destijds op 22-jarige leeftijd vanuit Port Hacourt (Nigeria) naar Amsterdam. En begon zijn succesvolle profcarrière in De Meer. George veroverde met de club de Champions League (1995) en de Afrika Cup (1994) met Nigeria. Voor dit land speelde hij maar liefst acht duels tijdens de WK’s van 1994 en 1998.

'Benítez zou goede trainer voor Ajax zijn'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Sierd de Vos is de voetbalcommentator van Ziggo Sport die bekend staat om zijn stijl. Hij becommentarieert anders dan anderen, maar heeft bovenal heel veel kennis over het Spaanse voetbal. Door de huidige ontwikkelingen rondom Johan Cruijff, de historie van Ajacieden in Spanje, de geruchtenstroom rondom Riechedly Bazoer en de verhoudingen tussen het Nederlandse voetbal en het Spaanse, is er genoeg reden voor Ajax Showtime om met ‘El Sierd’ te spreken.

Pages

Subscribe to RCD Mallorca