Kaartverkoop

Ajax hoopt op huurverlaging Johan Cruijff Arena

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu Ajax voor langere periode geen gebruik kan maken van de Johan Cruijff Arena, hoopt de club dat het stadion de huurkosten wil verlagen, zo meldt Voetbal International.

Jaarlijks betaalt Ajax ongeveer 10 miljoen euro aan huurkosten. Een deel is variabel: hoe meer kaartjes Ajax verkoopt, hoe meer huur. De huur wordt dus sowieso al wat lager, maar Ajax hoopt dat ook het vaste deel van de huur omlaag kan.

Ajax probeert ook vaste huurkosten ArenA omlaag te krijgen

Bron: ajaxfanzone.nl

De profclubs in Nederland kloppen massaal aan voor verlaging van hun vaak forse huur, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Vitesse heeft inmiddels een kort geding aangespannen, dat vanmiddag dient, tegen eigenaar en vastgoedmagnaat Michael van de Kuit van stadion Gelredome.  De club uit Arnhem wil dat de huursom van 150.000 euro per maand gehalveerd wordt nu er door de coronacrisis niet mag worden gevoetbald.

Ajax start met verlengen seizoenkaarten, supporters lopen geen financieel risico

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is vandaag gestart met het verlengen van de seizoenkaarten en heeft alle supporters via een mail geïnformeerd over de stand van zaken. De directie heeft besloten dat de supporters bij het spelen van alle thuiswedstrijden zonder publiek hun volledige aankoopbedrag kunnen terugvragen. De prijs blijft gelijk, net als de voorwaarden; van je vaste plek tot voorrang bij kaartverkoop.

Ajax komt supporters tegemoet vanwege gemiste duels

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft supporters dinsdag geïnformeerd over de mogelijkheid tot compensatie vanwege de gemiste duels. 4 thuisduels konden vanwege het coronavirus niet doorgaan. Hoewel Ajax niet verplicht is om daar tegemoetkoming voor aan te bieden, doet de club dat toch.

Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om 15% van het bedrag van hun seizoenkaart terug te krijgen. Dat gebeurt dan in de vorm van korting op merchandise of tickets voor het komende seizoen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de club te steunen en geen compensatie aan te vragen.

Ajax wil supporters snel duidelijkheid geven over tickets

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax zal snel met duidelijkheid komen richting supporters die nog een kaartje hadden voor een of meerdere wedstrijden in het restant van het Eredivisieseizoen. Nu duidelijk is dat er tot 1 september geen betaald voetbal wordt gespeeld zijn de gekochte tickets niet meer bruikbaar. ‘Hoewel Ajax dit betreurt, overheerst het begrip dat dit besluit onvermijdelijk was, in het belang van de nationale gezondheid. De exacte gevolgen van deze mededeling voor de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de clubs zijn nog niet bekend.

Pages

Subscribe to Kaartverkoop