Kaartverkoop

Onze Trots: 'Litmanen leerde Nederlands door Jiskefet'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 26 spreken wij met schrijver, acteur en televisie- en radiomaker Herman Koch.

Kaartverkoop Ajax – Getafe maandag van start

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op 27 februari om 21.00 neemt Ajax het in de Johan Cruijff Arena op tegen Getafe. De ploeg uit de buurt van Madrid komt dan op bezoek in de return van de 1/16 finale van de Europa League.

De kaartverkoop voor het duel start maandag 6 januari om 12.00. Vanaf dat moment hebben seizoenkaarthouders de tijd om hun eigen stoel te kopen, dit kan tot en met 8 januari. De verkoop ligt daarna even stil en wordt op 10 januari om 12.00 hervat. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dat moment een extra kaart per barcode kopen en ook leden van Ajax Life zijn dan aan de beurt.

Kaartverkoop Ajax – Getafe maandag 6 januari van start

Bron: ajaxfanzone.nl

De kaartverkoop voor de 1/16e finale van de UEFA Europa League thuis tegen Getafe start op maandag 6 januari om 12:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 35 euro. Seizoenkaarthouders kunnen 3 dagen lang met voorrang én 10% korting kaarten bestellen. Seizoenkaarthouders ontvangen per mail meer informatie over hun eigen plek reservering. Het duel in Amsterdam staat op de agenda voor donderdag 27 februari aanvang 21:00 uur. Exact een week eerder; op donderdag 20 februari, speelt Ajax het uitduel in Spanje.

Hoe Ajax en Geelen commercieel hun slag slaan

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax kan terugkijken op een geweldig kalenderjaar. Niet alleen op sportief gebied boekten de Amsterdammers geweldige successen, maar ook op op commercieel gebied is de club enorm groeiende. Als commercieel directeur heeft Menno Geelen een belangrijke en grote rol in het binnenhalen van sponsors en partnerships en de stijgende omzet uit merchandising. Een inzicht in de werkzaamheden van Geelen aan de hand van jaarcijfers, uitspraken van Geelen zelf en een analyse van zijn werk door sportmarketingdeskundige Frank van den Wall Bake.

Kaartverkoop tweede seizoenshelft van start

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De kaartverkoop voor de Eredivisieduels in de tweede seizoenshelft is begonnen. Ajax speelt in de tweede seizoenshelft thuis tegen Sparta, RKC, FC Twente, PEC Zwolle, Vitesse, VVV Venlo, PSV en AZ.

Alleen voor die laatste 2 duels is een ClubCard vereist, al is het de vraag of er nog kaarten beschikbaar zijn als de open verkoop begint. Tot 19 december 10.00 hebben seizoenkaarthouders het alleenrecht om kaarten te kopen. Daarna hebben leden van Ajax Life een dag de tijd en vervolgens overige ClubCard-houders.

TV-tip: Op deze zenders kijk je Ajax – Valencia

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wist een twee weken geleden in Lille knap te winnen zonder de geschorste Joël Veltman en Daley Blind. Daardoor staan de Amsterdammers nog altijd bovenaan in de poule, maar het is nog niet gedaan. Verliest Ajax vanavond, dan kan het zomaar veroordeeld worden tot de Europa League. Er is minimaal een gelijkspel nodig om zeker te zijn van de volgende ronde van de Champions League.

Informatie kaartverkoop AZ uit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dinsdag beslist de gemeente of het duel tussen AZ en Ajax in het AFAS-stadion met supporters gespeeld mag worden. Maar er is besloten om niet langer te wachten met de kaartverkoop.

Dat betekent dat de Ajacieden met NL+ zaterdagochtend om 10.00 al aan de beurt zijn om een kaartje te kopen. In totaal zijn er 750 kaarten beschikbaar voor €13,95 per stuk. Het betreft een autocombi, waarbij je met minimaal 3 personen in een auto moet zitten. Maandag om 10.00 zijn de seizoenkaarthouders met NL aan de beurt.

TV-tip: Op deze zenders kijk je Lille – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de spectaculaire 4-4 tegen Chelsea, staat vanavond het volgende Champions League-duel te wachten voor Ajax. De Amsterdammers missen daarbij de normale centrale verdediging. Joël Veltman en Daley Blind pakten in Londen beiden een rode kaart en zijn er dus niet bij. Het lijkt erop dat Perr Schuurs en Edson Álvarez hen gaan vervangen. Op rechtsback is ondertussen Noussair Mazraoui ook nog een vraagteken. Als hij niet fit is, wordt hij waarschijnlijk vervangen door Sergino Dest.

‘Inkomstengroei zit niet in duurder maken seizoenkaart maar in ontwikkelen nieuwe markten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat het Ajax sportief, maar ook financieel, voor de wint gaat is algemeen bekend. Commercieel directeur Menno Geelen legt in de Ajax Podcast uit dat er vier inkomstenbronnen zijn voor Ajax; de kaartverkoop (incl business seats en skyboxen), de sponsorinkomsten, de merchandising en de tv-gelden en transferinkomsten. Tegenover de inkomsten staan de flink gestegen salarissen van spelers, trainers en bestuurders.

Pages

Subscribe to Kaartverkoop