Martin Jol

Ajax-doc ‘Alles op Suk’ dinsdag op Fox Sports 1

Bron: ajaxfanzone.nl

Hyun-Jun Suk wie kent hem niet. Een Koreaanse jongen die een grote droom heeft en door toenmalig trainer Martin Jol een kans krijgt bij het grote Ajax. De Koreaan debuteert in Ajax 1 en groeit uit tot publiekslieveling. Als hij warmloopt, kan hij rekenen op grote bijval vanaf de tribunes. Suk zingt in de documentaire zijn liedje en laat zien dat Ajax in zijn hart zit en niet alleen daar. Een grote tatoeage van het logo siert zijn rechterarm. Hoewel hij bij vele clubs na Ajax speelde, is er geen ander clublogo bij gekomen. En hij heeft nog één droom resterend.

Vergeten voetballer #27: Hyun-jun Suk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 27 willen wij toewijzen aan misschien wel de meest wonderbaarlijke “aankoop” in de geschiedenis van Ajax. Zijn naam: Hyun-Jun Suk.

Jol denkt dat Ajax niet meer in problemen komt tijdens CL-return

Bron: source

Martin Jol verwacht dat Ajax niet meer in de problemen komt tijdens de return tegen Tottenham Hotspur. De coach, die ooit scepter zwaaide bij beide ploegen, weet dat de Amsterdammers veel beter kunnen dan ze in het heenduel lieten zien. "Het is zeker niet zo dat bij de Spurs het idee leeft: we gaan daar even winnen. Ik zie ze niet zomaar twee, drie goals maken. Ik denk dat Ajax in kwalitatief opzicht nu beter is."

Analyse: Ajax treft onvoorspelbaar Tottenham

Bron: www.ajaxshowtime.com

Hoewel het een wonder mag heten dat Ajax eind april en begin mei nog in de Champions League actief is, is het voor aanstaand opponent Tottenham Hotspur ook niet vanzelfsprekend. De Londense club is door de jaren heen enorm gegroeid en behoort inmiddels definitief tot de zogeheten top zes uit de Premier League. Een analyse van een club die zich zonder absurd transfergeweld continu ontwikkelt en een speelwijze hanteert die Ajax dit seizoen in Europa nog niet trof.

Vergeten voetballer #14: Thimothée Atouba

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 14 van deze rubriek richten wij onze aandacht op de voetballer die nooit de verwachtingen waar heeft kunnen maken in het shirt van Ajax: Thimothée Atouba.

Pages

Subscribe to Martin Jol