Willem van Hanegem steunt Johan Cruijff

Bron: ajax.bliep.nl

Willem van Hanegem staat achter Johan Cruijff. Dat zegt de oud-middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Als zo’n knap stel voetbalhersens het wil gaan doen, zou ik denken: dat is goed. Geweldig, verdimme, dat die gasten dat willen doen, met Frank de Boer bij het eerste elftal,” is de mening van de oud-Feyenoorder

Mensen gaan nu heel raar doen over Dennis Bergkamp en Wim Jonk. Maar dat waren toch twee geweldige voetballers. Zouden die niet weten hoe het voetbal in elkaar zit?” Met name de houding van Ajax stoort Van Hanegem. “Wat mij al jaren irriteert, en dat is niet alleen bij Ajax, dat iedereen maar voor eigen parochie zit te preken. Dat de mensen gaan denken: wie moet ik nou geloven?”

”Ik heb een tijdje met Johan samengespeeld en met hem op de kamer gelegen. Ik heb niet het gevoel dat hij zit te liegen. Dat weet ik wel zeker. Woorden als ‘je moet oprotten’ neemt hij nooit in de mond. Ook niet als er vroeger wel eens problemen waren. Blind werkt al zoveel jaren bij de club. Ik kan mij niet voorstellen dat Cruijff hem dan op zo’n manier wil laten vertrekken. Zo van: hup, een nieuwe. Dat bestaat niet, zeg ik.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_113933/Willem_van_Hanegem_steunt_Johan_Cruijff.html

Gegevens