'Kenneth Vermeer wil gaan oogsten met Ajax'

Bron: ajax.bliep.nl

Kenneth Vermeer speelde afgelopen zondag voor het eerst sinds lange tijd weer eens een wedstrijd in het eerste elftal van Ajax. Jeroen Verhoeven, die in de afgelopen periode de geblesseerde Maarten Stekelenburg verving, moest plaatsmaken.

“Met Jeroen heb ik gewoon een goede band. We kunnen daar prima mee omgaan”, zegt Vermeer, die met Ajax een 3-0 overwinning behaalde tegen Heracles Almelo, over zijn collega-doelman. “Zenuwachtig was ik eigenlijk alleen een dag voor de wedstrijd. Op zondag niet meer. Die nacht van zaterdag op zondag heb ik heerlijk geslapen.”

“Niet alles ging goed”, vervolgt Vermeer in AD Sportwereld. “Maar ik kan wel tevreden zijn. Ik heb het gevoel dat ik hier sterker ben uitgekomen, in mentaal en fysiek opzicht. Je doet vanwege die blessure veel meer aan krachttraining.”

“Dat ik met zo’n applaus werd onthaald, deed me echt veel”, zegt Vermeer, die beseft dat het winnen van de Eredivisie een lastige opgave wordt. “We hebben het niet meer in eigen hand, maar moeten gewoon alles winnen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_113950/_Kenneth_Vermeer_wil_gaan_oogsten_met_Ajax_.html