Ajax plaatst hoger bod op Sigthorsson

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax heeft zijn zinnen gezet op Kolbeinn Sigthórsson. Nu is gebleken dat twee miljoen euro niet voldoende is, bereiden de Amsterdammers een hoger bod voor. Dat schrijft het Algemeen Dagblad woensdag.

Ajax meldde zich eerder deze week in Alkmaar om met AZ over een transfer te praten. “Ik heb keurig naar Blind geluisterd, maar wij hebben niet de intentie om Kolbeinn te verkopen. Wij hebben hem juist contractverlenging aangeboden”, zegt technisch directeur Earnest Stewart.

Naast Ajax zouden ook Borussia Dortmund en Newcastle United geïnteresseerd zijn. “Er zijn veel geruchten rond Kolbeinn”, aldus zaakwaarnemer en broer Andri. “Dat is logisch, want hij doet het op dit moment erg goed. Maar eerst hebben wij nog het bod van AZ in beraad. Mocht Kolbeinn daar niet op in gaan, dan kijken wij pas verder.”

De spelersagent denkt wel dat zijn broer goed bij Ajax zou passen. “Hij zal niet veel moeite hebben om zich aan te passen in Amsterdam. Hij beheerst elke speelstijl, maar hij vreest ook niet voor een overgang naar een grotere competitie.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114036/Ajax_plaatst_hoger_bod_op_Sigthorsson.html