Boerrigter: “Had wel een doelpunt mogen maken”

Bron: ajax1.nl

Na de verloren wedstrijd tegen Real Madrid blikte Derk Boerrigter samen met de NOS terug op het duel. In het eerste kwartier leek Ajax goed in zijn eigen spel te komen, maar daarna bleek Real Madrid toch echt een maatje te groot. Kort na het eerste fluitsignaal kregen de Amsterdammers meerdere goede kansen. Ook Boerrigter kreeg een grote kans om de openingstreffer te maken.

“Ik had wel een doelpunt mogen maken”, aldus de buitenspeler. Geheel ontevreden was de Oldenzaler echter niet. “Wij speelden aardig positiespel, maar Real wachtte op de foutjes en die kwamen er ook wel. Toen pakten ze hun kans. Real is heel snel in de counter en ontzettend scherp voor de goal.”

Door dit verlies blijft Ajax met één punt uit twee duels steken op de derde plek in groep D. Real Madrid staat met zes punten bovenaan, terwijl Olympique Lyon de tweede plek bezet met vier punten.

Op 18 oktober speelt Ajax zijn derde groepsduel, uit in Kroatië. Tegenstander is dan Dinamo Zagreb, dat met nul punten onderaan staat in groep D. De Kroatische ploeg heeft hetzelfde doelsaldo als de Amsterdammers, nul doelpunten voor en drie doelpunten tegen.

Foto: afdb.nl – Oscar

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/boerrigter-had-wel-een-doelpunt-mogen-maken/