Sponsor Aegon twijfelt over toekomst bij Ajax

Bron: ajax1.nl

Jan Driessen laat in gesprek met Adformatie weten dat het niet meer zo vanzelfsprekend is dat Aegon de sponsor blijft van Ajax. Volgens de directeur communicatie van Aegon is het bedrijf niet tevreden met de manier hoe het op dit moment loopt bij Ajax. Het contract met Aegon loopt nog 3,5 jaar door voor Ajax, maar Aegon denkt voorlopig niet aan het verlengen van het contract.

Driessen licht de ontevredenheid toe: ”Toen we Ajax hebben omarmd – en dat is nu 3,5 jaar geleden – waren de vooruitzichten zo anders. We dachten dat we zo groot zouden worden en de wereld zouden veroveren. Dat doen we hier en daar ook, maar het tempo is heel anders geworden. Nu zouden we dat niet meer gedaan hebben.”

Vooral het rumoer rondom Johan Cruijff maakt geen positieve berichten los bij Driessen. ”Kijk, je koopt positieve exposure. En dan zijn dit horror-scenarios. En het past niet bij de andere uitingen die je hebt. Dat schuurt. Wij geven nu tien miljoen vast en nog twee miljoen variabel aan Ajax. En dan moet je het ook nog activeren. Dat zijn behoorlijke bedragen die je er in stopt. En dan moet het ook iets opleveren.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/aegon-stopt-als-sponsor-van-ajax/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: Sponsor
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff