Bent u ook al een racist?

Bron: ajax1.nl

De Ajax soap neemt ondertussen ongekende proporties aan. Zelfs de vuilspuiterij is nu begonnen, er wordt geen middel geschuwd om elkaar zwart te maken en elkaar in een kwaad daglicht te stellen.

Uiteraard gebeurt dit allemaal natuurlijk met de beste bedoelingen en in het belang van Ajax. Rust wilde Steven Ten Have, rust voor Ajax en weer focussen op dat waar het om gaat: de toekomst van Ajax. Hij bedoelde natuurlijk dan wel een toekomst van Ajax met zichzelf als voorzitter van de Raad van Commissarissen, daarvoor is elk middel geoorloofd om te winnen.

Het absolute dieptepunt (ik dacht dat ik al in eerdere columns ook al wel eens een dieptepunt had meegemaakt) kwam gisteren naar voren: “Johan Cruijff is een racist”. Ja ja, wij hebben het nu allemaal gehoord van Steven Ten Have en Edgar Davids: Johan Cruijff beoordeelt mensen op basis van hun huidskleur en afkomst. Johan gaat nooit met mensen om in zijn vriendenkring met een kleurtje, Johan heeft altijd alleen maar spelers opgesteld die blank zijn, Johan heeft in Spanje alleen maar Nederlandse vrienden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bent-ook-al-een-racist/