Cruijff: ‘Commissarissen liggen nog steeds dwars’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Volgens Johan Cruijff is een definitieve overwinning nog niet aan deorde, ondanks de uitspraak van de rechter. De legendarische nummer veertien vanAjax laat weten dat de overige leden van de raad van commissarissen nog altijdniet klaar zijn.

“Twee weken na de uitspraak van de rechter is er nog niets gebeurd. Net alsdaarvoor zijn de vier commissarissen nog altijd bezig de trukendoos open tegooien. Dat is jammer, want dit weekeinde is weer gebleken, dat als Ajax de boelsnel op de rails krijgt dit seizoen misschien nog leuk kan worden afgesloten”,aldus Cruijff in zijn column in De Telegraaf. De voormalig topvoetballer had ookoog voor de midweekse Europese wedstrijden van Ajax, PSV, FC Twente en AZ.

“Behalve Ajax hebben alle Nederlandse clubs het in Europa uitstekend gedaan.Alleen zal wel duidelijk zijn, dat Manchester United een paar maten groter isdan Steaua Boekarest, Trabzonspor en Anderlecht. En wil je naar de top, dan isManchester de norm. Dit keer was Ajax nog kansloos tegen de Engelsen”, zag ookCruijff.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114726/Cruijff___Commissarissen_liggen_nog_steeds_dwars_.html