‘RvC werkt nog steeds tegen’

Bron: ajax1.nl

“Behalve Ajax hebben alle Nederlandse clubs het in Europa uitstekend gedaan. Alleen zal wel duidelijk zijn, dat Manchester United een paar maten groter is dan Steaua Boekarest, Trabzonspor en Anderlecht. En wil je naar de top, dan is Manchester de norm”, zegt Johan Cruijff in zijn exclusieve column in voor De Telegraaf/Telesport.

“Dit keer was Ajax nog kansloos tegen de Engelsen. Op het moment dat Manchester United afstand moest nemen, deden ze dat. Wetende dat ze nog zware maanden in de Premier League voor de boeg hebben, was de ploeg in staat om de wedstrijd tegen Ajax te controleren. Dus werd er geen onnodige kracht verspeeld en waren een paar tempoversnellingen genoeg om een maximaal resultaat te scoren. Zoals dat aan de top hoort.”

Over de bestuurlijke situatie bij Ajax zegt Cruijff: “Twee weken na de uitspraak van de rechter is er nog niets gebeurd. Net als daarvoor zijn de vier commissarissen nog altijd bezig de trukendoos open te gooien. Dat is jammer, want dit weekeinde is weer gebleken, dat als Ajax de boel snel op de rails krijgt dit seizoen misschien nog leuk kan worden afgesloten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/rvc-werkt-nog-steeds-tegen/