NUA: AJAX – NAC (5-0)

Bron: www.northup.nl

Na de veelbelovende start van de NUA tegen AZ, hebben wij afgelopen zaterdag tegen NAC geprobeerd nog meer te laten zien. Ditmaal niet alleen vlaggen en balustradedoeken, maar ook een groot doek met hét oude logo dat over een gedeelte van 413 heenging.

De zenuwen gierden weer door de lichamen van de leden van de organisatie. Nooit eerder was een van ons betrokken bij zo’n actie en de kans bestaat natuurlijk altijd dat het fout gaat. Het ging gelukkig in één keer goed. Vooral dankzij alle mensen op het vak. NUAlid of niet, iedereen deedgoed mee met de actie, waardoor hét oude logo mooi strak over de onderste helft van 413 hing. Zoals al vaker gemeld; de medewerking van iedereen op Noord doet ons zeer goed en ook de louter positieve reacties toveren steeds weer een glimlach op ons gezicht.

Daarom ook een speciaal bedankje voor de boys (and girl) die vrijdag geholpen hebben met het klaarmaken van het vak én voor de boys die zaterdag geholpen hebben met opruimen. Het is goed om te zien dat ook buiten de organisatie er mensen zijn die veel van hun tijd in Ajax en de North Up Alliance willen steken, want alleen gaan wij dit echt niet redden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.northup.nl/nua-ajax-nac-5-0/