Risicowedstrijd: biertje taboe bij PEC Zwolle

Bron: ajax1.nl

Tegen het moderne voetbal, zullen vele Ajacieden gedacht hebben toen ze een kaartje kochten voor het uitduel tegen PEC Zwolle aanstaande zondag. Alle Ajacieden zullen per verplichte autocombi reizen naar het Oosten des lands. Promovendus PEC Zwolle neemt dan ook de nodige maatregelen voor de, naar eigen zeggen, eerste risicowedstrijd van het jaar.

“Wij hebben in goed overleg met de politie en gemeente afspraken gemaakt met Ajax over de komst van vijfhonderd supporters,” meldt directeur Edward van Wonderen in De Stentor. “Die komen georganiseerd met bussen en auto’s en krijgen een eigen parkeergedeelte tot hun beschikking.”

Ondanks dat hij geen problemen verwacht, neemt PEC Zwolle de komst van de club uit de hoofdstad qua veiligheid uiterst serieus. Zo mogen zowel de supporters van de thuis- als uitclub geen biertje op de tribune drinken en wordt er een extra controle georganiseerd bij de toegangspoorten van het IJsseldelta Stadion. Ook zal er extra streng gecontroleerd worden op fout parkeren.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/risicowedstrijd-biertje-taboe-bij-pec-zwolle/