Game Talk van Opa Spoor: Ajax – Steaua Boekarest

Bron: www.afca.nl

Steaua-thuis: winnen is leuk maar toch is RKC zondag iets belangrijker.

De reacties na het blamerende puntverlies van afgelopen zondag waren erg mild. Iedereen verwacht maar weer dat de inhaalrace succes zal hebben en alle concurrenten dus punten gaan verspelen. Gezien het resterende competitieprogramma kun je nu toch niet zeggen dat Ajax echt de favoriet voor de landstitel is. Ga maar na: de laatste 5 competitiewedstrijden verspeelde Ajax maar liefst 7 punten. Kortom: eigenlijk mag Ajax echt geen punt meer verspelen de komende maanden.

Boertje en de spelers wisten klaarblijkelijk zelfs na de wedstrijd niets van de boycot van 410. Dat was ook wel te merken aan de reacties in diverse media. Alsof 410 er voor gezorgd heeft dat Ajax puntverlies leed. Zo’n wedstrijdje moet je zonder publiek op de Toekomst toch ook winnend kunnen afsluiten?

In het home is het voor de wedstrijd ondanks het ongunstige tijdstip gezellig druk. Edwin van de Sar komt ook even buurten en tapt onder toezicht van de oude garde vrolijk een biertje. Hij mag nog wel even wat oefenen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-steaua-boekarest/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-steaua-boekarest