Voorbeschouwing AJAX-ado den haag

Bron: www.afca.nl

Nu we in Europa uitgeschakeld zijn, kunnen we ons gaan richten op de competitie en beker: te beginnen met de thuiswedstrijd tegen de matjes. Een mooie manier om het verlies van je af te spelen, lijkt mij: hopelijk is iedereen fit gebleven op de Roemeense steppe in Boekarest.

Nu de ploeg een lange reis, verlenging en penalties voor de kiezen heeft gehad, ligt vermoeidheid op de loer dus zal ado daar proberen gebruik van te maken. Ik verwacht daarom niet dat het team de hele wedstrijd achterover zal leunen, maar dat ze af en toe wel druk zullen zetten om het veldspel van AJAX te ontregelen. De Hagenezen hebben de punten tenslotte ook nodig in de strijd om Europees voetbal. Ze staan nu op een achtste plaats en derhalve zijn de punten hard nodig, want nr. 7 NEC heeft slechts 2 punten voorsprong.

Je mag het niet te hard in de Hofstad roepen, maar eigenlijk is ado den haag al een paar jaar een veredeld Ajax 2: zo hebben o.a. Supusepa, Wormgoor, Koppers, Poepon en Zwinkels een verleden bij AJAX. Volgens mij heeft alleen FC Groningen meer ex-Ajacieden in de selectie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-ajax-ado-den-haag-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-ajax-ado-den-haag-2