Marco van Ginkel sluit transfer Ajax niet uit

Bron: ajax1.nl

Marco van Ginkel is dit seizoen één van de sterkhouders van Vitesse. Met zijn club strijdt hij vijf wedstrijden voor het einde nog altijd mee voor de titel. Daarnaast maakte de jonge middenvelder dit seizoen zijn debuut voor het Nederlands Elftal. Niet zo gek dat hij, bij een mogelijk vertrek van Christian Eriksen of Siem de Jong, in de belangstelling staat van Ajax.

Zelf weet hij daar niets van, zegt hij tegenover Voetbal International. Een mogelijke transfer naar de hoofdstad sluit de twintigjarige Amersfoorter niet uit. “De kans bestaat dat ze je volgen als Nederlands talent. Je weet niet hoe het daar gaat. Siem de Jong, Christian Eriksen; het zingt toch rond dat ze misschien weggaan. Je weet nooit wie daar straks vertrekken.”

Niet alleen Ajax heeft Van Ginkel op de zogenaamde schaduwlijst staan, ook vanuit het buitenland is er interesse. Diverse Engelse clubs zouden al bij Vitesse hebben aangeklopt. Over een transfer doet hij echter geen uitlatingen, momenteel is hij al tevreden dat Vitesse bijna zeker is van Europees voetbal. “Ik hoef niet weg. Alleen weet je in de voetbalwereld nooit hoe het loopt.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/marco-van-ginkel-sluit-transfer-ajax-niet-uit/