Beide AJAX teams weten niet te scoren

Bron: www.afca.nl

Na het verlies van gisteren tegen Borussia wist AJAX A1 wat het moest doen in de laatste twee poulewedstrijden: winnen. Te beginnen met het duel dat voor de hardcore AJAX-fan een feest moet zijn: AJAX Amsterdam tegen AJAX Cape Town. Dit mooie affiche was ook Vak 410 niet ontgaan en dus was een delegatie vanmiddag aanwezig in het Olympisch Stadion om de A1 vocaal en met vuurwerk te ondersteunen.

De ploeg was duidelijk geinspireerd door het gebeuren op de tribunes en kreeg enkele kansen om de score te openen via de Duitse stagiair Marvin Höner en Queensy Menig, maar de Ajacieden verzaakten voor de goal. Ook Cape Town kreeg kansen, maar kwam niet tot doelpunten. Zo eindigde het duel in een teleurstellend 0-0 gelijkspel.

Opstelling Ajax: Peter Leeuwenburgh, Kenny Tete, Danzell Gravenberch, Mikhail Rosheuvel, Riecedly Bazoer, Mike Busse, Abdelmalek El Hasnaoui, Queensy Menig, Tom Noordhoff, Marvin Höner.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/beide-ajax-teams-weten-niet-te-scoren/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=beide-ajax-teams-weten-niet-te-scoren

Gegevens

Onderwerpen: Doelpunt, Vak 410, Vuurwerk
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax