Balende Denswil: “Gewoon heel zuur”

Bron: ajax1.nl

Stefano Denswil had in negatief opzicht een hoofdrol bij de wedstrijd tussen Celtic en Ajax. Bij de 1-0 veroorzaakte hij de penalty en bij de 2-0 was het uitgerekend zijn been die de bal van richting deed veranderen. De verdediger oogde tegenover de camera’s van NOS zichtbaar geëmotioneerd over het resultaat en het verloop van de wedstrijd.

“We hadden de wedstrijd onder controle, we gaven vrij weinig weg. Het is zuur dat je uit een penalty, waar ik bij betrokken ben, 1-0 achter komt”, klonk de reactie van Denswil, die overigens nog twijfelt of de strafschop ook terecht was. “Ik wou druk zetten en hij komt langs me. Hij ging vrij snel liggen voor mijn gevoel. Er was contact en het was alles of niets voor hem.”

Vlak voor de 2-0, had Ajax via Thulani Serero de 1-1 moeten maken. “Het zou lekker zijn als die binnen ging, je gaat dan anders de wedstrijd in. Het was niet zo en hij gaat heel ongelukkig via mij de goal in. Het is gewoon heel zuur als je met 2-0 verliest en bij twee doelpunten betrokken bent.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/balende-denswil-gewoon-heel-zuur/