Jong Ajax knokt zich naar gelijkspel na 0-2 achterstand

Jong Ajax heeft deze avond gelijkgespeeld tegen Jong PSV. Op De Toekomst kwamen beide ploegen twee maal tot scoren; 2-2.

Ajax kwam in de eerste helft achter na een corner waarbij Martina niet vrijuit ging. PSV kwam in de tweede helft op 0-2 en dacht de wedstrijd in de tas te hebben maar Ajax vocht zich goed terug en had recht op meer dan een gelijkspel.

Opstelling Jong Ajax: Van der Hart; Martina, Tete, Gravenberch, Kuipers; Bazoer, Sana, Lobotka; Lazic, Meleg, De Bondt.

Wissels: Leeuwenburgh, El Hasnaoui, Vermeij, Hendriks, Sno, Van Koesveld, Barakzai.

Opstelling Jong PSV: Bertrams; Manolev, Koch, Hermannsson, Heesakkers; Leemans, Horsten, Van Ooijen; Van Overbeek, Vloet, Rayhi.