Van der Sar: 'Kappen met deze shit!'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Of de wedstrijd definitief is gestaakt, is nog niet bekend. De spelers zijn ondertussen de catacomben in. KNVB-directeur Bert van Oostveen en Edwin van der Sar zijn ondertussen in druk overleg over de situatie in de Kuip. Volgens Kees Jansma in de studio van Fox Sports is het vrijwel onmogelijk om de wedstrijd definitief te staken. 

Update - 18.18 uurDe politie is ondertussen op weg naar de Kuip. De wedstrijd zou volgens Fox Sports niet eerder worden hervat voordat de politie gearriveerd is. 'Het zal nog even duren voordat er weer gevoetbald gaat worden', aldus Toine van Peperstraten. Ondertussen spreekt Van der Sar het publiek toe in de Kuip.

'Wij willen graag als club deze prijs winnen. Met deze onzin schieten wij helemaal niks op. Stop met het vuurwerk op het veld gooien, anders gaan we als club naar de klote. Stop met deze shit. Als het nog een keer gebeurt wordt de wedstrijd gestaakt en verliezen we deze prijs', aldus een zeer geëmotioneerde Van der Sar.

Ook de greenkeeper sprak met Fox Sports. 'Het veld heeft een tikje gehad. Er zit een grote krater in en brandplekken. Pijn in mijn hart', aldus de groundsman.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/78561/pec-ajax-gestaakt-na-vuurwerk-op-veld.html

Gegevens

Onderwerpen: KNVB, Vuurwerk