[Mening 343] Mentaal zwak Ajax verraden door eigen ‘supporters’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Dit is een inktzwarte dag voor Ajax. Een dieptepunt in de prachtige historie van de Amsterdamse club. Wat zijn de beweegredenen van de enorme sukkels die tussen de Ajax-supporters zaten om zich zo te gedragen?

Denken jullie dat je hiermee Ajax hielp? Wat had Ajax er nu aan dat jullie massaal en afgesproken vuurwerk op het veld gooiden?

Ajax verloor hierdoor een mooie prijs. De KNVB-beker is toch een hoofdprijs.Ajax verloor hierdoor geld. Het prijsbedrag en waarschijnlijk een boete.Ajax verloor hierdoor aanzien. Jullie hebben Ajax belachelijk gemaakt voor heel Nederland.

En nog maar te zwijgen over de 98 procent van de echte Ajax-supporters die in De Kuip aanwezig waren en wilden genieten. Ze hebben hier veel geld en tijd ingestoken. Jullie, de 2 procent, zitten er voor jullie zelf. Lekker kicken met jullie vuurwerk. “Kijk eens wat we doen! Stoer, he!” Achterlijk en verachtelijk asociaal volk. Mijn advies: word lid van een vuurwerkclub om jullie op een ander vlak niet bevredigde lusten te botvieren en laat Ajax links liggen.

Ajax…straf deze jokers. Verban ze voor altijd uit het stadion en uit alle geledingen van de club.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/mening-343-mentaal-zwak-ajax-verraden-door-eigen-supporters/

Gegevens