FIFA wereldkampioenschap voetbal 2014: speelschema van 15 juni

Bron: www.nieuwslog.nl

Op dag 3 van het FIFA wereldkampioenschap voetbal worden er weer drie wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd tussen Zwitserland en Ecuador lijkt op het eerste gezicht nog de spannendste wedstrijd te worden, omdat het kwaliteitsverschil tussen de landen niet zo groot is, Zwitserland is favoriet, maar de verschillen zijn niet zo groot als bij de twee andere wedstrijden van vandaag.

De twee andere wedstrijden gaan tussen Frankrijk en Honduras, waar Frankrijk uiteraard torenhoog favoriet is, en de andere wedstrijd gaat tussen Argentinië en Bosnië-Herzegovina, waarbij het Argentinië van Messi de grote favoriet is.Zowel de wedstrijden van Frankrijk als Argentinië kunnen volgens bookmaker Unibet best een doelpuntenfestijn worden, en we moeten dan ook niet vreemd opkijken als er in beide wedstrijden 3 of 4 doelpunten zullen vallen. Bij Argentinië zijn natuurlijk alle ogen gericht op Lionel Messi, terwijl bij de Fransen Benzema, Pogba en Giroud willen stralen.

Speelschema van vandaag (15 juni):

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1237147-fifa-wereldkampioenschap-voetbal-2014-speelschema-van-15-juni/

Gegevens

Onderwerpen: Doelpunt, FIFA, Voorbeschouwing
Tags: Voetbal