Serero verlengt contract tot medio 2017

Bron: ajax1.nl

Het regent handtekeningen bij Ajax dinsdag. Waar jeugdspelers Django Warmerdam en Aschraf el Mahdioui hun eerste contract tekende, was het Thulani Serero die zijn contract verlengde. De Zuid-Afrikaan is nu tot de zomer van 2017 aan Ajax verbonden, zo valt te lezen op Ajax.nl. Zijn vorige contract zou volgende zomer aflopen.

In 2011 kwam de middenvelder naar Ajax. In dat jaar werd hij benoemd tot talent én speler van het jaar in Zuid-Afrika. Na wisselvallige eerste seizoenen, kende hij als opvolger van Christian Eriksen afgelopen seizoen zijn definitieve doorbraak. “Ik ben enorm blij met deze contractverlenging”, laat hij weten. “Ik vind het prachtig om hier te spelen.”

Ondanks een prima seizoen, blijft hij kritisch over zijn eigen spel. “Ik kan beter. Ik moet meer scoren, meer assists gaan geven.” Geen rare gedachte, gezien zijn statistieken. Ondanks 29 competitiewedstrijden scoorde hij slechts drie keer en gaf hij maar vier assists. Frank de Boer beaamt de woorden van Serero: “Ik denk meer doelpunten kan maken en ook beslissender kan worden met assists.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/serero-verlengt-contract-tot-medio-2017/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=serero-verlengt-contract-tot-medio-2017