Fotoverslag Ajax

Zaterdagavond wedstrijdje Ajax thuis tegen hekkensluiter Heracles zou garant moeten staan voor een doelpuntrijk avondje. Zeker met de gedachten dat woensdag de eerste tegenstander in de Champions League op programma staat en ook niet de minste; Paris Saint Germain. Het begon in ieder geval aardig want na 1 minuut lag de bal al in het netje door Milik. Daarna volgde vele kansen op een riante uitslag maar het was allemaal net niet. Vlak voor rust viel de 2-0 door wederom Milik. Na rust was het drama. Heracles kwam er af en toe gevaarlijk uit en een kwartier voor tijd viel de 2-1 en was het toch nog even billen knijpen. Onder striemend fluitconcert verlieten de godenzonen de ArenA. Het moet toch echt beter zeker als woensdag de club van Zlatan, Maxwell en Greg op bezoek komt.Leesvoer voor als het eens een saaie pot zou wordenWant vanavond komt Heracles op bezoekDus eerst maar ff wat alcoholico naar binnen werken Dit keer Milik in de spits. De aankopen ( Boer en Zimling(?) ) zitten op de bankGeen uitsupporters mee .....