Ajax A1 scoort niet en blijft steken op gelijkspel

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax A1 slaagt er niet in Apoel A1 het bos in te sturen.© Ajaxlife.nl

Het is Ajax A1 niet gelukt om de tweede groepswedstrijd van de Uefa Youth League in winst om te zetten. Op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Apoel Nicosia A1 werden legio kansen gecreëerd, maar niet één hiervan werd benut. Er was na negentig minuten sprake van een ouderwetse brilstand.

Onder aanvoering van ‘Appie’ Nouri sneden de Ajacieden keer op keer door de verdedigingslinie van de Cyprioten, maar het ontbrak aan scherpte in de afronding. Als Ajax A1 vijf keer had gescoord, zou niemand er raar van opkijken. Maar de teller bleef op nul staan.

Omgekeerd kwam Apoel er met name in de tweede helft diverse keren gevaarlijk uit. Een keer zelfs in overtal. Drie tegen één, met de laatste man aan Ajaxzijde die zelfs nog uitgleed. De bal verdween uiteindelijk over het doel.

De aanwezige Apoel-supporters kregen in het stadion van AEK Larnaca steeds meer vertrouwen in een goed resultaat. Dat goede resultaat kwam er ook, aangezien de counters stuk voor stuk slecht werden uitgespeeld en de Ajacieden zich telkens vastliepen zodra de doellijn in zicht kwam.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16281