Fotoverslag Ajax

Na onze Europees avontuur was het weer tijd voor de vaderlandse competitie. Vanavond stonden de Eagles op het programma en meestal rijp voor een doelpuntrijk avondje. Na een goed half uur voetbal hebben te gezien met mooie aanvallen en acties en een doelpuntje voor ons cluppie zakte Ajax terug naar een bedroevend niveau. Met 1-1 werd na de rust het spel niet beter maar wonnen we wel verdiend met 3-1 en zo bleven de punten in Mokum. Vanavond dus de Eagles te gast.Heel Deventer is mee gekomen.Voorstellen en beginnen maarHet enige wat de Eagles vanavond wonnen was de toss.Binnen 10 minuten was het al raak .......... 1-0.door wederom El Ghazi.Kansen zat maar scoren en juichen ho maar.Uit het niets de Eagles op 1-1Feest in het uitvak1-1 dus.Na rust maakte Milik een echt spitsengoaltje.Veel ballen kwamen steeds maar net niet aan.En dus kon Frank tekeer gaan tijdens een dood spelmoment.Sigi loopt al warmLasse Schne zette de stand op 3-1Echt goed was het de tweede helft niet410 ging nog maar een keer los.Ook in de extra tijd geen doelpunten.En zo bleven de punten in Mokum.Dinsdag voor de beker naar het altijd lastige Urk. Tot dan.