‘Lokomotiv Moskou heeft deze maand nog miljoenen over voor Schöne maar transfer lijkt uitgesloten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Over een klein half jaar is Lasse Schöne transfervrij, maar het lijkt erop dat Lokomotiv Moskou daar niet op wil wachten. De Russen zouden deze maand nog drie à vijf miljoen euro willen betalen voor de Deens international. Robert Groener, de zaakwaarnemer van Schöne, wil overigens niet bevestigen dat Lokomotiv de club is die concrete interesse heeft in Schöne. “Er hebben diverse clubs uit verschillende Europese competities belangstelling. Er is ook contact geweest met een Russische club, maar ik vind het niet nodig om die naam te noemen”, maakt de spelersmakelaar duidelijk.

Volgens Groener is een winters vertrek van Schöne uit Amsterdam overigens zo goed als uitgesloten is. “Er wordt gepraat, meer is het niet. Lasse zal Ajax deze maand niet verlaten. Het is nog lastig om te vertellen wat er in de zomer gebeurt.” Lokomotiv is waarschijnlijk bij Schöne uitgekomen omdat spelverdeler Mbark Boussoufa deze transferperiode waarschijnlijk terug zal keren naar zijn ex-club Anderlecht.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/01/14/lokomotiv-moskou-heeft-deze-maand-nog-miljoenen-over-voor-schone-maar-transfer-lijkt-uitgesloten/

Gegevens