Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Feyenoord

Bron: www.ajaxlife.nl

Er viel genoeg te juichen bij de klassiekers van vorig seizoen.© Björn Martens

De eerste officiële wedstrijd van 2015 moet nog gespeeld worden, maar wij kijken alvast vooruit naar de tweede wedstrijd van het jaar. En dat is niet zomaar een wedstrijd. We hebben het over de klassieker, de enige echte van Nederland.

Natuurlijk levert het winnen van Ajax - Feyenoord ook gewoon maar drie punten op. Toch geeft een overwinning in de klassieker wat extra’s. Maar dat hoeven we niet uit te leggen aan Ajacieden, want Ajax wint vrijwel altijd van Feyenoord.

Jij kunt de wedstrijd van dichtbij meemaken, want zoals bij elke thuiswedstrijd zoeken we twee ballenjongens/-meisjes en vier vaandeldragers die bij de opkomst van de spelers met de Ajaxvlag het veld oplopen. Maar dat is niet alles, voor Ajax - Feyenoord zoeken we ook nog vier vaandeldragers die met de vlag van de bezoekers willen lopen. Dat doe je wel gewoon in Ajaxkleding.

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: de prijsvraag goed beantwoorden in het onderstaande formulier. Dat kan tot en met 18 januari. Vul ook even je lidnummer in, zodat we gegevens kunnen controleren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16870