Milik krijgt forse kritiek uit vaderland na ‘Arda Turan-imitatie’

Bron: ajaxfanzone.nl

Arek Milik toonde zijn frustratie zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Vitesse op een hele verkeerde manier, zo laten diverse media uit Polen weten. Milik was van mening dat hij een vrije trap moest krijgen maar zag tot zijn verbazing scheidsrechter Vink het voorval wegwuiven. Milik gooide daarop zijn schoen richting Vink wat hem op een gele kaart kwam te staan.

De media in Polen zagen het voorval ook en zijn niet gecharmeerd van de actie van hun landgenoot. TVN24 laat weten dat Milik zich schandalig gedroeg en blij mocht zijn dat hij geen rode kaart ontving. Ook Fakt spreekt zich uit en vraagt zich af of de ‘Arda Turan-imitatie’ een nieuwe trend aan het worden is. De speler van Atletico Madrid presteerde afgelopen week hetzelfde in de wedstrijd tegen Barcelona en kreeg ook slechts een gele kaart. ‘Milik was duidelijk net zo gefrustreerd en werd ook terecht bestraft voor zijn lelijke gedrag’.

Bron: TVN 24

Likes(2)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/02/02/milik-krijgt-forse-kritiek-uit-vaderland-na-arda-turan-imitatie/