Materiaalman beledigt vierde man en wordt weggestuurd

Bron: www.ajaxlife.nl

Als je goed kijkt, zie je de Ajacieden lachen.© Pro Shots

Altijd goed als een portie pure ‘ophef’ aanleiding vormt voor een stukkie tekst. Want van ophef was sprake in de 25ste minuut van Heracles Almelo - Ajax. Scheidsrechter Kevin Blom besloot de materiaalman van de thuisclub naar de tribune te sturen.

Naar de tribune sturen betekent in een onderkomen als het Polman Stadion dat je drie rijen boven je stoel in de dug-out komt te zitten, maar het was wel duidelijk dat de materiaalman het flink had verbruid bij de arbitrage.

Wat was er allemaal aan de hand? Halverwege de eerste helft was een bal wel of niet over de zijlijn, maar Riechedly Bazoer besloot de bal vast te pakken, zodat Ajax kon snel verder kon met foebele. Het was zo’n beetje de enige actie van de wedstrijd waar enige haast uit sprak, maar goed. Dit viel verkeerd bij de materiaalman.

“Een enorme man met een groot rood hoofd uit de technische staf van Heracles moet naar de tribune. Niemand weet wie het is,” schreven we in ons twitterverslag. We weten inmiddels om wie het gaat, namelijk om de 52-jarige Arnold Meijer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17365

Gegevens

Spelers: Riechedly Bazoer
Onderwerpen: KNVB, Scheidsrechter
Scheidsrechters: Kevin Blom