Vage Sisto vond al die beslissingen maar moeilijk

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Pione Sisto was op de lijst van Ajax de kandidaat nummer 1 om de rol van nieuwe buitenspeler te vervullen. Zijn getreuzel deed Ajax echter besluiten om verder te kijken. Gisteren werd bekend dat Ajax de buitenspeler Younes heeft gekocht.

Sisto heeft geen spijt zegt hij in een vraaggesprek met Ekstra Bladet. “Het is niet makkelijk om een beslissing te nemen wanneer je de kans krijgt een transfer te maken. Het is moeilijk voor mij en voor de club. Er zijn veel dingen waar je over na moet denken. Nu zit ik in de situatie dat ik wel eens weg zou kunnen gaan. Het zou kunnen gebeuren, maar het is moeilijk daar nu al iets over te zeggen. Of ik er klaar voor ben? Ik weet het niet, dat is altijd lastig om te zeggen. Maar als een club concreet is en ik zie het zelf ook zitten, ga ik natuurlijk luisteren en denk ik dat ik er klaar voor ben,” aldus de op het voetbalveld wat minder weifelende Sisto. De ‘Deen’ zou nog wel in de belangstelling staan van FC Porto.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/07/14/vage-sisto-vond-al-die-beslissingen-maar-moeilijk/

Gegevens

Onderwerpen: Buitenspeler, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: FC Porto, AFC Ajax