Haller: “Sanogo kan een sensatie worden bij Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Sebastien Haller heeft een verleden met de nieuwe Ajax-spits Yaya Sanogo. De spits komt over van Arsenal en zal morgen worden gekeurd. Haller speelt nu bij FC Utrecht en hij is enthousiast over de komst van Sanogo naar Ajax en de eredivisie.

“Yaya is een speler met een enorme potentie. Hij scoorde in de jeugd van Auxerre altijd al heel makkelijk en heeft dat ook in het eerste elftal laten zien,” vertelt Haller aan Voetbal International. In Engeland lukte het minder. Daar kwam hij niet verder dan 21 duels en 0 goals voor Arsenal en Crystal Palace. Dat zegt Haller niets. “Yaya heeft ook altijd zijn aandeel in het meevoetballen. Hij is fysiek heel sterk, rustig aan de bal, technisch onderlegd, een harde werker. En Yaya is een echte spits die vaak verrassend opduikt voor het doel van de tegenstander. Geloof me: Sanogo kan een sensatie worden in de Eredivisie,” besluit Haller.

Forum: Yaya Sanogo

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/07/15/haller-sanogo-kan-een-sensatie-worden-bij-ajax/

Gegevens

Spelers: Yaya Sanogo
Onderwerpen: Eredivisie, Jeugd, Spits, Doelpunt
Tags: Interviews