Geen speeltijd Kishna met oog op mogelijke transfer

Bron: www.ajaxlife.nl

Kishna blijkt in De Lutte nog aardig populair bij de fans.© Ajaxlife.nl

Hoewel er twee elftallen van Ajax in actie kwamen, kreeg Ricardo Kishna vrijdag geen speeltijd. En het ziet er voorlopig niet naar uit dat dit gaat veranderen. Frank de Boer hield zijn vleugelspeler op de bank vanwege een mogelijke transfer.

Het is vrij duidelijk dat De Boer en Kishna niet elkaars grootste vrienden zijn. Er ontstond vorig seizoen frictie tussen trainer en buitenspeler en de hoop dat het nog goed komt, lijken we te kunnen laten varen. De enige 'oplossing' die dan resteert, is een vertrek uit Amsterdam.

Er sluimert wat belangstelling. Lazio Roma bijvoorbeeld vindt Kishna een interessante speler. Ook De Boer is op de hoogte van de zaken die spelen rond Kishna en dat was voor hem reden genoeg om de linkspoot tegen VfL Wolfsburg twee keer op de bank te houden.

“We gaan geen risico met Kishna nemen. Alleen als er nood aan de man was, zou hij spelen,” aldus de trainer in de microfoon van Fox. De Boer bevestigt bovendien de interesse van Lazio. “Wellicht kan Ricardo dit weekeinde even bij Lazio gaan kijken.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17866