‘PAOK Saloniki meldt zich voor Serero, maar die wil afwachten’

Bron: ajaxfanzone.nl

 

Het Griekse PAOK Saloniki heeft zich gemeld voor een overgang van Thulani Serero, zo meldt De Telegraaf deze maandagmorgen. Thulani Serero was in het afgelopen seizoen nog basisspeler bij Ajax, maar dreigt voor het nieuwe voetbaljaar buiten de boot te vallen. Ajax is bereid om de Zuid-Afrikaan te verhuren. Hoewel PAOK ver wil gaan voor Serero, lijkt de speler volgens de krant te willen wachten op verdere belangstelling. Het perspectief van Serero is behoorlijk verminderd na de komst van Sinkgraven en Gudelj en het definitief doorbreken van Bazoer.

De 25-jarige Serero speelde vorig seizoen 29 competitiewedstrijden voor Ajax, waarvan 21 vanaf het begin, en in totaal staat de teller op 74 competitieduels voor de Amsterdammers in de Eredivisie. Zijn contract loopt nog tot medio 2017 door. Naast Serero schijnt ook Lucas Andersen verhuurd te mogen worden, terwijl Lerin Duarte definitief mag vertrekken.

Bron: De Telegraaf

Likes(29)Dislikes(10)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/27/paok-saloniki-meldt-zich-voor-serero-maar-die-wil-afwachten/