Swart: ‘Dat juist die gasten onderling strijd hebben hoort niet’

Bron: ajaxfanzone.nl

Sjaak Swart baalt als een stekker dat er weer een rel aanstaande is bij zijn geliefde club Ajax. Mister Ajax hoopt dat het allemaal met een sisser zal aflopen maar vreest dat het weer een grote rommel gaat worden bij Ajax, waar oud-spelers elkaar het leven momenteel onmogelijk maken.

‘De rust moet terugkeren binnen alle geledingen maar ik zie dat nog niet gebeuren.  Ik ben bang dat het weer één grote rommel wordt”, aldus de levende legende, die Wim Jonk hoog heeft zitten: ‘Ik vind hem een heel goede trainer, iemand die het spelletje ziet. Hij is trouw aan het Plan Cruijff en dat volgen we. Ik ben natuurlijk niet bij alle gesprekken geweest maar dat  juist die gasten, die elkaar uit de kleedkamer kennen, onderling strijd hebben, dat hoort niet. Momenteel denk ik dat veel mensen Cruijff buiten de deur willen werken en dat is ze bij Tscheu la Ling ook gelukt, iemand waar Johan onbegrensd vertrouwen in heeft, werd ook niet serieus genomen’.

Bron: De Telegraaf

Likes(45)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/11/12/swart-dat-juist-die-gasten-onderling-strijd-hebben-hoort-niet/

Gegevens

Onderwerpen: Trainer
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff