Duitsland - Nederland op laatste moment afgelast

Bron: www.ajaxlife.nl

Geen Duitsland - Nederland dinsdag in Hannover... © Pro Shots

Helaas, Duitsland - Nederland gaat dus toch niet 'gewoon' door. Het oefenduel tussen beide buren werd op het laatste moment afgelast, uit angst voor een explosie in het stadion. Beide ploegen werden door de politie snel naar een 'veilige plaats' gedirigeerd.

Het belangrijkste nieuws is dat Jasper Cillessen, Joël Veltman en Kenny Tete veilig zijn, net als een hele rits oud-Ajacieden en de rest van het Nederlands elftal. Oranje was onderweg naar de HDI-Arena, totdat de bus plots moest omkeren op last van de politie.

Het was in aanloop naar het treffen in Hannover al de vraag of de oefenwedstrijd wel zou doorgaan. Dit naar aanleiding van de terroristische aanslagen vrijdag in Parijs, waarbij het Stade de France ook doelwit was. Die Mannschaft speelde daar en overnachtte zelfs in het stadion.

De politie in Hannover ontruimde het stadion ongeveer een uur voor de aftrap, omdat het serieuze aanwijzingen had dat er plannen waren om binnen een explosief af te laten gaan. Verdere details zijn op het moment van schrijven nog schaars.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18678