Ajacieden in oranjehemd verliezen Nieuwjaarswedstrijd

Bron: www.ajaxlife.nl

Lachen! Comedy capers dankzij Rob Witschge. © Pro Shots

Hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een potje foebele? Nou, niet! Vandaar dat er in het nieuwe jaar altijd zo snel mogelijk een wedstrijd wordt georganiseerd tussen Koninklijke HFC en de oud-internationals. De grote namen, onder wie diverse Ajacieden gingen met 4-2 onderuit.

De jaren beginnen toch wel te tellen en daarom nemen de oud-internationals het niet meer op tegen het eerste elftal, maar tegen de zogeheten HFC Legends. Anno 2016 blijken ook die een maatje te groot, aangezien er in Haarlem met 4-2 werd verloren.

'Bondscoach' Sjaak Swart kon een nederlaag niet voorkomen en zal nog wel een hartig woordje spreken met Rob Witschge, die flink in de fout ging bij de openingstreffer. Witschge dacht een lange bal onschadelijk te maken, maar verloor zijn evenwicht en stortte ter aarde.

Je ziet Ronald de Boer op de foto hierboven lachen. En we weten allemaal dat de gebroeders De Boer normaal flink de pest erin hebben als er iets fout gaat. Kortom, het moet echt lachwekkend zijn geweest. Hopelijk duiken er spoedig beelden op – hint, hint! – zodat we mee kunnen lachen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18958