Extra kaartjes kopen op Vak410 en F-side nu gemakkelijker

Bron: www.ajaxlife.nl

Als je een keertje mee wilt naar Vak410, kan dat nu. © Pro Shots

Als je op Vak410 of de F-side staat, is het lang niet altijd eenvoudig om iemand mee te nemen. Ja, als er een keertje een seizoenkaart over blijft. Maar dat is vast niet zo nu de titelrace de climax nadert. Er is wel een oplossing: je kunt als ingezetene voor beide sfeervakken nu volop kaartjes bijkopen.

Ajax neemt het zondag vanaf 16.45 uur op tegen NEC en daarbij is alle steun welkom. Vak410 en de F-side verlenen die steun al, maar het is zonde als er kaartjes onverkocht blijven. Hoe meer steun, hoe beter. Dat idee.

Als je op Vak410 of de F-side staat en je weet iemand die graag een keer mee wilt, is het misschien een goed idee om hem of haar uit te nodigen voor NEC-thuis. Er zijn nog kaartjes beschikbaar en je kunt er per seizoenkaart best veel bij kopen. Voorwaarde is wel dat je seizoenkaart staat geregistreerd op een van beide vakken.

Groot voordeel is natuurlijk dat je geen vaste plek hebt, dus koop een kaartje en ga met je groepje lekker staan waar je je zelf prettig voelt. Een kaartje op Vak410 kost 25 euro, op de F-side sta je tegen betaling van 21,50 euro.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19411

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, F-side, Kaartverkoop, Vak 410
Clubs: AFC Ajax, N.E.C.