Ajax A1 wint ook van United ASA FC

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in het NextGen Series-toernooi. De Amsterdammers waren met 2-0 te sterk voor United ASA FC. Adham El Idrissi en Reda Boultam waren verantwoordelijk voor de goals.

Samenvatting:Ajax begon vrij goed aan het duel tegen United ASA en kreeg meteen goede mogelijkheden op de openingstreffer. Een mooie voorzet van El Idrissi bereikte Kaj Sierhuis, maar die werd afgevlagd wegens buitenspel. Even later leverde Vince Gino Dekker een fraaie voorzet, die op het hoofd van Sierhuis belandde. Zijn kopbal vloog echter een paar centimeter over de lat.

Na rust wist Ajax zich wel te belonen en maakte El Idrissi de 1-0 op aangeven van Sierhuis. Tien minuten voor tijd verdubbelde Reda Boultam de score voor de Amsterdammers, door een vrije trap in de verre hoek te krullen: 2-0.

Opstelling Ajax A1: Groothuizen, Zeefuik, Bergsma, Lartey, Clement (46.) , De Wit (40.), Dekker (40.), Matusiwa (46.), Bakker, El Idrissi, Sierhuis (40.).Wissels Ajax A1:  De Lange, Ter Heide, Eiting, Bay (40.), Dolberg, Lang (46.), Boultam (40.), De Wit (46.), Walian (40.).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96721/ajax-a1-wint-ook-van-united-asa-fc

Gegevens

Spelers: Kasper Dolberg
Onderwerpen: A1, NextGen Series, Doelpunt
Clubs: AFC Ajax