Van Hanegem: “Klaassen 50 miljoen? Schiet ik in de lach”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Willem van Hanegem is blij. De oer-Feyenoorder is trots met de koppositie van zijn club na liefst twee wedstrijden. Dan krijgt De Kromme wat meer babbels en begint hij weer over Ajax te praten. De bejaarde voormalige voetballer hoopt toch op een goed resultaat van de Amsterdammers tegen Rostov.

“Ajax moet namelijk klaarwakker zijn morgen. Maar de nummer 2 van Rusland verslaan, dat is niet eenvoudig. Het kan echter wel. Die jonge Deen Kasper Dolberg heeft iets speciaals. En Bertrand Traoré natuurlijk ook, al gaat die Dolberg waarschijnlijk dit seizoen in de weg zitten”, aldus de toch nog negatieve Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad. The grumpy old man vindt nog wel dat Ajax te veel geld krijgt uit transfers. Milik voor 34 miljoen euro is al erg, maar de transferprijs van Ajax-aanvoerder Klaassen? Nee. Niet goed, volgens Van Hanegem. “Als ik dan mensen hoor roepen dat hij alleen voor minimaal vijftig miljoen de deur uit gaat, schiet ik in de lach. Alsof ze in de rest van wereld geen middenvelders hebben die af en toe een doelpunt maken. In Nederland ontbreekt het steeds vaker aan realisme”, besluit ‘Stille Willem’.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/15/van-hanegem-klaassen-50-miljoen-schiet-ik-in-de-lach/

Gegevens