Drieklapper Cerny tegen FC Den Bosch

Robert Muric nam de wijk naar Pescara maar gelukkig heeft Ajax nog een groot talent op de rechtsbuitenpositie: Vaclav Cerny. De Tsjech haalde drie keer de trekker over tegen FC Den Bosch.

Jong Ajax kwam vroeg op achterstand maar maakte een minuut later alweer gelijk door Cerny. Een benutte penalty van Abdelhak Nouri bracht de thuisclub weer op voorsprong totdat de Branders in de 67ste minuut opnieuw langszij kwamen. Door twee goals van Cerny en een eigen doelpunt stond Ajax een kwartier later alsnog met 5-2 voor.

Opstelling Jong Ajax: Alblas, Zeefuik, De Ligt, Westermann, Lartey Sanniez (62′, Savastano), Eiting (85′, Dankerlui), De Jong, Nouri, Cerny, Clement (85, Bay), Dekker.