Jong Ajax verliest oefenduel tegen Jong Heracles met 1-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen het tweede team van Heracles Almelo met 1-0 verloren. In het Polman Stadion wist Kada de thuisploeg na een half uur op voorsprong te zetten en daar bleef het uiteindelijk ook bij. Even daarvoor had Daryl van Mieghem verzuimd om de thuisploeg vanaf elf meter op 1-0 te zetten. Ajax raakte in de slotfase nog de paal. Bij Heracles miste Kuwas in de laatste minuten nog twee grote kansen.

Aandachtige toeschouwers waren Peter Bosz en Hendrie Krüzen, de trainers van Ajax met een recent Heracles-verleden. Bij Jong Ajax speelden onder anderen Heiko Westermann en Daley Sinkgraven mee. Bij Heracles maakte Lerin Duarte zijn rentree voor de thuisploeg en deed het laatste half uur mee.

 

Opstelling Jong Heracles: Brouwer, Droste, Pröpper, Van de Berg, Fledderus Van Ooijen (72. Niemeijer), Agbaljan (60. Duarte), Vujicevic, Kada (72. Thomas), Kuwas, Van Mieghem.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Mazraoui, Westermann, Bergsma, Savastano (D. Gudelj); Bay, Eiting, Sinkgraven; Clement, El Idrissi en Dekker (M. De Wit).

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/09/01/jong-ajax-verliest-oefenduel-tegen-jong-heracles-met-1-0/