Oranje stelt zwaar teleur en verliest met 1-2 van Griekenland

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Nederlands elftal kende een teleurstellende generale in aanloop naar de WK-kwalificatie interland tegen Zweden van aanstaande dinsdag. In een zwakke wedstrijd tegen Griekenland verloor Oranje in het Philips Stadion met 1-2.

Oranje begon goed; zette de tegenstander vast en gaf veel druk. Oranje kwam ook op voorsprong door Georginio Wijnaldum. Vervolgens zakte de ploeg steeds verder weg. Fouten in het centrum achterin kosten Oranje uiteindelijk de gelijkmaker en zelfs de 1-2. Voorin kon Oranje te weinig afdwingen om het vele balbezit om te zetten in een goed resultaat.

Joel Veltman speelde de volledige wedstrijd als rechtsback. Davy Klaassen deed de laatste 20 minuten mee als vervanger van Wijnaldum.

Opstelling Oranje: Zoet; Veltman, Bruma, Blind, Willems (80. Willems); Wijnaldum (72. Klaassen), Strootman (65. Hendrix), Sneijder (65. Propper); Berghuis, Janssen, Promes (72. Narsingh)

Likes(1)Dislikes(53)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/09/01/oranje-stelt-zwaar-teleur-en-verliest-met-1-2-van-griekenland/