Krul lijkt het ook in tweede seizoenshelft te moeten doen met bijrol

Bron: ajaxfanzone.nl

Tim Krul koos er afgelopen zomer voor om zich te laten verhuren aan Ajax. De doelman was op dat moment bijna hersteld van een zware knieblessure en had verwacht dat hij halverwege de eerste seizoenshelft onder de lat zou staan bij het eerste elftal van Ajax, maar dat is de doelman niet gelukt. Een tegenvaller voor Krul en vooralsnog ziet het er ook nog niet naar uit dat het na de winterstop wel gaat gebeuren, zo laat Peter Bosz weten in gesprek met The Chronicle.

‘Tim heeft medisch gezien geen problemen meer en komt langzaam weer op niveau. Dat hij zelf staat te popelen snap ik heel goed maar ik moet hem alleen tegen hemzelf in bescherming nemen. Niet alle knieblessures kunnen met elkaar vergeleken worden en je kunt er geen precieze tijdsduur aan ophangen. Hij heeft te kampen gehad met een hele zware blessure en het gaat nog wel een tijdje duren voordat hij weer helemaal de oude is’. Hiermee lijkt Bosz aan te geven dat hij ook in de tweede seizoenshelft zal kiezen voor Andre Onana als eerste keeper en zal Krul voorlopig nog genoegen moeten nemen met een bijrol.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/12/23/krul-lijkt-het-ook-in-tweede-seizoenshelft-te-moeten-doen-met-bijrol/

Gegevens

Spelers: Andre Onana
Onderwerpen: Blessure, Keeper, Winterstop, Verhuur
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax