De Visser: “Neres heeft veel doorgroeimogelijkheden”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De 82-jarige scout Piet de Visser heeft zowat heel voetballend Brazilië ontdekt en uiteraard heeft de werknemer van Chelsea een mening over de nieuwe Ajax-aanwinst David Neres.

“Ik zag Neres vorig jaar al samen met Ajax-scout Hans van der Zee uitblinken op de Copa São Paulo”, zegt de immer enthousiaste De Visser tegen Voetbal International. “Hij is een speler met fantastische acties, heel veel snelheid en een sterk linkerbeen. Hij is soms nog wel wat grillig en zal even moeten wennen aan de Nederlandse competitie, maar de potentie is absoluut aanwezig.” De Visser geeft de complimenten aan de Ajax-scout en uiteraard ook indirect aan zichzelf. “Hij heeft veel doorgroeimogelijkheden, dat heeft Van der Zee goed gezien. Knap dat Marc Overmars hem nu heeft weten te halen, al is er wel een pittig bedrag betaald. Maar Neres heeft de potentie om door te groeien tot de top en dan brengt hij nog veel meer geld op.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/02/01/de-visser-neres-heeft-veel-doorgroeimogelijkheden/

Gegevens

Onderwerpen: Scouting
Tags: Interviews
Clubs: Chelsea, AFC Ajax