[Update] Ajax O19 op 21 februari tegen Kiev

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax neemt het in de achtste finale van de Youth League op tegen Dinamo Kiev. De Amsterdammers ontliepen vrijdag tijdens de loting de grote namen en mogen bovendien thuis spelen. De wedstrijd staat gepland op 21 februari om 18.00 uur.

Ajax, dat zich plaatste voor de achtste finales door met 2-0 te winnen van Juventus, is bij het bereiken van de kwartfinales ook al verzekerd van een uitwedstrijd. De winnaar van het duel tussen AS Monaco en Real Madrid zal dan gastheer zijn. Als Ajax de halve finale haalt, speelt het tegen CSKA Moskou, Rosenborg, PSV of Benfica.

Er werd ook al geloot voor de finale; als Ajax die haalt, speelt het net als in de halve finale in de thuisshirts. De halve finales en de finale worden in april op neutraal terrein in Nyon gespeeld. Alle wedstrijden in de Youth League gaan over één duel. Na negentig minuten volgen penalty's bij een gelijke stand.

De Loting: Achtste finales1: CSKA Moskou - Rosenborg2: Atlético Madrid - Sevilla3: FC Barcelona - Borussia Dortmund4: AJAX - Dinamo Kiev5: AS Monaco - Real Madrid6: FC Salzburg - Paris Saint Germain7: PSV - Benfica8: FC Porto - Viitorul

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102316/update-ajax-o19-op-21-februari-tegen-kiev