Ajax O19 wint met 1-0 van Willem II O19

Ajax O19 heeft dinsdag met 1-0 gewonnen van Willem II O19. Vlak voor tijd scoorde Dani de Wit het enige doelpunt van de wedstrijd.

Ajax begon op Sportpark de Toekomst goed aan de wedstrijd. In het eerste kwartier waren er al kansen voor Mees de Wit, Flemming en Dani de Wit. Na een wat mindere fase kwamen er vlak voor rust kansen voor Flemming, Dani de Wit, Mees de Wit en Matusiwa. Op slag van rust kreeg Noa Lang, na een goede actie, een penalty. Flemming wist het buitenkansje echter niet te benutten.

In de tweede helft nam Darren Sidoel het Tilburgse doel als eerste onder vuur. De verdediger schoot een vrije trap net naast. Niet veel later raakte Flemming de lat. Uiteindelijk resulteerde de vele kansen dan toch in een doelpunt: aanvoerder Dani de Wit kopte een corner binnen.

De ploeg van Aron Winter staat door deze zege nu zes punten voor op nummer twee PSV O19. De laatste vier wedstrijden voor Ajax O19:Ajax O19 – Sparta Rotterdam O19 (6 mei, 14:30u)AZ O19 – Ajax O19 (10 mei, 18:00u)Ajax O19 – Feyenoord O19 (20 mei, 14:30u)NEC/FC Oss O19 – Ajax O19 (27 mei, 14:30u)