SV Ajax verloot tien stoelen op vlucht naar Stockholm!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het zou wat zijn... 25 jaar later opnieuw prijs?! © Ajax Images

We hebben iets moois kunnen regelen voor leden van Supportersvereniging Ajax met een wedstrijdkaartje voor de finale Ajax - Manchester United in Stockholm. Met een prijsvraag geven we tien vliegtickets (retour!) weg. Deze speciale actie doen we omdat we 25 jaar bestaan.

Na de kaartverkoop op maandag voor uitkaarthouders en het grote F5’en bij de kaartverkoop voor alle seizoenkaarthouders op dinsdag is de finale compleet uitverkocht.

Het is voor Ajaxsupporters een kwestie van de trip boeken en gaan. Naar Stockholm, naar Zweden. Er gaat een enkele fanatiekeling op de fiets (serieus), veel jongens en meisjes gaan met de auto en het mooiste is het als je met een vliegtuig kunt.

De Supportersvereniging Ajax wil iets speciaals doen vanwege ons 25-jarig jubileum en dus trakteren wij tien gelukkige leden op een retourvlucht. Je vertrekt woensdag vanaf Schiphol en bent donderdag weer terug. Tot woensdag de 17e kunnen leden met een wedstrijdkaartje (die moet je dus zelf hebben, checkdubbelcheck) meedoen aan onderstaande prijsvraag.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21818